Oldal kiválasztása

Lépjünk a következő szintre!

Több mint 30 éves ügynökségként megtanultuk, hogy a váratlan helyzetekben elsősorban kreativitásunkra és innovatív gondolkodásunkra számíthatunk. Ezért hoztuk létre a Human Telex Next platformot, ahol azokat az inspiráló fejlesztéseinket mutatjuk be, amelyek valódi megoldást nyújtanak ügyfeleinknek, és segítenek megtenni a következő lépést ebben a kihívásokkal teli időszakban.

Employer Branding – Stratégiától a kivitelezésig

A mai munkavállalók és jelöltek mind inkább arra számítanak, hogy vevőként kezelik őket.

Azok a munkáltatók tudják nagyobb veszteség nélkül túlélni a jelenlegi nehéz időszakot, amelyek erős vállalati kultúrára támaszkodnak, és hangsúlyt fektetnek az employer branding stratégiai megközelítésére. A távmunkában a korábbi, „felszínes” előnyök egy jelentős része marginálissá vált, gondoljunk csak a vonzó irodai környezetre. A hangsúly áthelyeződött az alkalmazottak személyes biztonságára, a stabilitásra és leginkább a munkaviszony mögött meghúzódó érzelmekre, élményekre. Ezzel nagyon közel kerültünk a fogyasztói attitűdhöz. Reklám-, rendezvényes és HR-es tapasztalatunk szerint a munkáltatói brandépítést a teljes kereskedelmi márkaépítéssel és kommunikációval integráltan, annak részeként érdemes értelmezni.

Olvass tovább >>

Human Telex ONE – Online experiences

Több mint 45 rendezvényt bonyolított le az elmúlt időszakban a 2020-ban alakult online event divíziónk, amely kifejezetten a hibrid vagy százszázalékosan digitális események teljes körű tervezésére és kivitelezésére fókuszál. 

Tovább >> 

Élmények, ajándékok – Online csapatépítés kreatívan

Ki gondolta volna, hogy 2020-ban többet látjuk munkatársainkat és partnereinket a képernyőn, mint a valóságban? Különös évet hagyunk magunk mögött, de van rá mód, hogy együtt, biztonságosan búcsúztassuk el, vagy akár köszöntsük az új esztendőt! Otthonról, mégis közösen.  

Tovább >>

Human Telex Pop it up – Az instant rendezvény

Nem mered előre tervezni az eseményedet? Kis létszámú, költséghatékony összejövetelt szerveznél? Még az is lehet, hogy inkább a szabadban? Akkor neked találtuk ki ezt a villámgyorsan, szinte bárhol felállítható instant rendezvénymegoldást, amelyet tavaszra ajánlunk megrendelőinknek.

Tovább >>

Just Now – Élő közvetítések mobiltechnológiával

Elmúltak már azok az idők, amikor az élő közvetítéseket csak hatalmas stábbal és óriáskamerákkal lehetett lebonyolítani. A mobiltechnológia az utóbbi években olyan szintre lépett, amely szakértői kezekben egy professzionális filmstáb színvonalával is felér.

Tovább >>

Human Telex Trade és Field Force – Mindenben támogatunk!

30 éves promóciós tapasztalat, saját kreatív stúdió, gépjárműflotta és mindig készenlétben álló, bevethető csapat. Mindezek révén a trade- és fieldmarketing, merchandising, logisztikai és ügyfélszolgálati feladatok széles körében fordulhatsz hozzánk.

Tovább >>

Felelős szervezés – 12 pontban

Szinte napról napra változik, hogy hol és miként lehet rendezvényeket, találkozókat, aktivitásokat tartani. Segítünk az aktuálisan érvényben lévő szabályok nyomon követésében, legyen szó hibrid vagy élő összejövetelről, eseményről vagy forgatásról. COVID-19 protokollunknak köszönhetően pedig a résztvevők mindig biztonságban érezhetik magukat. 

Tovább >>